Color Band

(MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR)     The Bob Color Band staat garant voor iets bijzonders. Begonnen in 1987 klommen Bob en zijn band in een aantal jaren naar de Nederlandse ‘subtop’. Met tientalle TV-optredens en uitverkochte Paradiso’s werd The Bob Color Band een veelgevraagde festival-act. Er was een jaar met meer dan 50 festivals in 1 zomer. In al die suksesvolle jaren was de band op stap met een zangeres. De laatste jaren is Carline Kepel de charismatische tegenpool van Bob. Vol overgave en met tomeloze energie zwepen deze twee podiumdieren elkaar op.  Allebei geboren voor de muziek halen Bob en Carline in het heetst van de strijd het beste uit elkaar naar boven.
Een krant schreef ooit over ‘Het wilde beest en de betoverende princes’. Twee prachtige stemmen die elkaar aanvullen en versterken. Maar vooral twee ‘podium-fenomenen’ met elk hun eigen manier om het publiek te betoveren. En ze doen dat met een uitgebreide band met percussie, toetsen, en als blazers een didgeridoo! En natuurlijk met veel zweet, dans en de onvergetelijke Romeo en Julia balkon-scene. Muzikaal is het een mix Funk, Soul, Pop en ska.
Naast eigen nrs (van de 7 Bob Color CD’s) komen er ingrijpend vermaakte covers voorbij. Een mix van Soul, Funk, Disco, Dance Classics, Ska, Reggae, House, Pop, Rock, R&B, Jazzdance, Groovy Beats, Smooth Ballads en wat Soulfull Blues.
Speeltijden/setverdeling:  Mogelijk 3 sets van 45 minuten of 1 set van maximaal 120 minuten lang.

info@bobcolor.com, NL:  06 2656 0222, in Thailand: 08 9909 8529

df11dol 1   wesel-total-with-audience-950x542  wesel flower suitdol 2df174d1

  • Energy & Chemistry
  • Uptempo & Groove
  • Hartverwarnend en Geloofwaardig
  • Ervaring en Vakmanschap
  • Liefde voor muziek
  • Veelzijdig en toch eigen sound