Bob Quiz

Rembrandts BobQuiz: Samen met horecaondernemer, concertorganisator, muziekliefhebber Martin Huisintveld (beter bekend als Mr. Rembrandt) is Rob Wiedijk een nieuw soort quiz begonnen.  Een combinatie van muziekquiz en live optreden. Vol humor en cabaret.
De vragen bestaan grotendeels uit muziekfragmenten, als opname gedraaid of live gezongen door Bob. Maar ook bizarre wetenswaardigheden en fysieke eigenaardigheden komen voorbij. Bob beeldt iets uit of er moeten bands herkend worden aan alleen hun kleding.  Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden : ‘uit welke film is dit nummer’ of ‘wat hebben deze 2 fragmenten met elkaar te maken’.  ‘raad de albumhoes’. ‘wie maakte deze beweging’.

Er wordt gespeeld in teams van max 5 personen die elk 5 euro p.p. Minimaal 3, vaak 4 uur durend. Bob en Martin zorgen voor alles: antwoordformulieren, geluidsinstallatie, prijzen voor zeker de helft van de deelnemers, een goed humeur & een flinke dosis humor.

Boekingsinformatie : op doordeweekse dagen betaalt U slechts 100 euro onkostenvergoeding (bruto uitkoopsom op factuur). De HORECA-omzet is voor u, het deelnamegeld a 5 euro p.p. is voor de quiz. Ma. Di. Wo. & Do is het streefaantal 30 personen (6 teams). Bij minder deelnemers dient de opdrachtgever het aantal ontbrekende deelnemers a 5 euro p.p. aan te vullen. Vr. & Za zijn wij voor een hogere uitkoopsom, of voor heeeele grote groepen te boeken.
Buiten de driehoek Amsterdam, Utrecht, Den Haag komen er wat reiskosten bij.
Ook zeer geschikt voor Privé,- en Bedrijfsfeesten.
Meer weten of boeken:
mail met
martinrembrandt@casema.nl
of bel met
Rob 06 2656 0222

BOBQuiz lege_poster